Újabb debreceni ezüst a MEFOB-on
A Debreceni Egyetem eddig minden esztendőben részt vett az ultimate frizbi sportágban kiírt MEFOB-on, melyet három éve rendeztek meg először. Már tavaly ezüsttel térhettek haza a debreceniek, és idén az arany is elérhető közelségben volt, hiszen a Testnevelési Egyetem csapata ellen vívott döntőben a végletekig kiélezett volt a küzdelem, és végül egyetlen ponton múlt, hogy nem a debreceniek nyerték a 2017-es bajnokságot.

e107 on 2017. április 29. szombat - 09:13:56 | Hozzászólás kikapcsolva
Magyar érmek a bécsi versenyen
Az Európa Kupára készülő magyar junior ultimate csapat a bécsi Vienna Junior League versenyen tartotta felkészülési versenyét. A tornán három kategóriában voltunk érdekeltek, az U20-as női és férfi mezőnyben illetve az U15-ös koed divízióban. A magyar küldöttséget budapesti, debreceni, nyíregyházi, székesfehérvári és várpalotai fiatalok alkották. A fiúk megnyerték az open mezőnyt, a kicsik ezüst érmet szereztek, a lányok a ötödik helyen fejezték be a versenyt.Részletek a Csapat -> Eredményeink menüpontban.
e107 on 2017. április 29. szombat - 09:12:09 | Hozzászólás kikapcsolva
Adó 1%
Egyesületünk közhasznú szervezetként működik, tagdíjakból valamint állami és magánszemélyektől érkező támogatásokból finanszírozza tevékenységét. Az utlimate frizbi hazai népszerűségének emelése mellett fontos célkitűzésünk a gyermekek sportszeretetének és egészséges életmódjának fejlesztése.

E törekvéseink megvalósításában évről-évre komoly segítséget jelent a magánszemélyek személyi jövedelem adójának 1%-val kapcsolatban érkező felajánlások. Amennyiben egyetért célkitűzéseinkkel, gondoljon ránk a SZJA bevallás elkészítésekor. Adószámunk: 18996153-1-09.
e107 on 2017. április 28. péntek - 09:59:00 | Hozzászólás kikapcsolva
Oldal:   <<        >>  
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees